Een advertentie aanbieden bij  EEV de Kleurkanarie.:

 

 - € 20,- Brons-sponsor; 1/2 pagina in de catalogus en advertentie op de  digitale catalogus. Met 1x naamlink vermelding op de website .

 - € 40,- Zilver-sponsor, hele pagina in catalogus en advertentie op de digitale catalogus. Met 2x bannerlink op de website; 

  - € 80.- Goud -sponsor op kaft laatste en een na laatste pagina 2e pagina of middenpagina’s hele pagina naast prominente plaats waar  uw bedrijf op alle webpagina’s van onze website vermeld wordt met een bewegende bannerlink. En advertentie op de digitale catalogus met doorlink.

· Uw advertentie staat niet alleen in onze catalogus maar ook op onze website U vindt uw advertentie terug op de website www.eevdekleurkanarie.nl, bezoek deze site eens waar uw bedrijf op staat wat u een jaar lang extra reclame oplevert.

· Dit jaar organiseren wij een internationale vogelshow. Naast de deelnemers uit onze eigen vereniging mogen we ook de vogels van liefhebbers uit binnen- en buitenland verwelkomen.

· Uw bedrijf kan dan rekenen op extra reclame.

· Reageren kan ook via info@eevdekleurkanarie.nl .Het liefst nemen wij contact met u op via de mail. Daarom wil ik u vragen om via de mail uw e-mailadres bij ons kenbaar te maken.

· Om verspilling van papier tegen te gaan sturen wij u bij voorkeur geen catalogus. U krijgt de catalogus altijd een jaar later ter inzage. Wilt u toch graag een catalogus ontvangen laat het ons dan weten zodat we deze in dien mogelijk (digitaal) kunnen versturen.

· Aanbieden , aanpassen (wijzigen) van uw advertentie is gratis Een nieuwe advertentie kan aangeleverd worden in Word, PDF, JPEG of TIFF. wel moet u hierbij rekenen op wat kwaliteitsverlies bij het afdrukken.

· Wij kunnen ook een advertentie voor u maken Wij rekenen hier € 12,50 extra voor. Het resultaat laten wij u uiteraard eerst zien voordat deze wordt geplaatst.

Adverteren